FAQ

VEELGESTELDE
VRAGEN

Op deze pagina vind je het antwoord op de meest gestelde vragen over Didit. Staat jouw vraag er niet bij, neem dan vooral contact met ons op! Wij beantwoorden graag al jouw vragen.

Zijn de trainingen van Didit iets voor mij?

Ben je tussen de 16 en 25 jaar en heb je een chronische ziekte? Heb je vaak klachten van vermoeidheid? Dan is een sporttraject van Didit iets voor jou! Ben je nog niet helemaal zeker of een sporttraject wel bij jou past? Geen probleem! Bij Didit kun je een gratis proefles aanvragen. Je kunt daarna altijd nog bepalen of een traject bij jou past.

Beweging is een onderdeel van een sporttraject maar ik heb een heel slechte conditie, kan ik wel meedoen aan de activiteiten van Didit?

Jazeker! Het is niet nodig om een goede conditie te hebben voor je deel gaat nemen aan een sporttraject van Didit. De fysiotherapeut past het beweegprogramma aan op jouw conditie en niveau. Tijdens het sporttraject zal je conditie steeds beter worden!

Ik kan helemaal niet goed sporten, kan ik wel meedoen aan de trainingen?

Ook als je helemaal niet goed kunt sporten, kun je deelnemen aan de trainingen van Didit. De trainingen worden aangepast op jouw conditie en niveau. Zo kan iedereen deelnemen aan de trainingen van Didit, dus ook jij!

Ik zit in een rolstoel, kan ik deelnemen aan de trainingen van Didit?

Op dit moment zijn de trajecten helaas nog niet toegankelijk voor jongeren in een rolstoel.

Door wie worden de sporttrajecten van Didit begeleid?

De sporttrajecten van Didit worden begeleid door een fysiotherapeut en een mentor. De fysiotherapeut maakt samen met jou een persoonlijk beweegprogramma. De mentor staat voor je klaar als je het gedurende het traject moeilijk hebt of als je vragen hebt. Meer informatie over onze trainers vind je hier.

Waar vinden de trainingen van Didit plaats?

Het grootste deel van de trainingen wordt gegeven op een sportlocatie in Utrecht. De trainingslocatie is “Fysiotherapie Utrecht Oost”, gelegen op de Bosboomstraat 1G, 3508 TG te Utrecht. De trainingen vinden plaats op dinsdag- en donderdagavond van 19:30 tot 20:30 uur. De gasttrainingen zullen plaatsvinden op verschillende locaties in Utrecht.

Ik wil graag meedoen met een sporttraject van Didit, wanneer kan ik beginnen?

Wat goed dat je mee wilt aan een traject van Didit! Er zijn gedurende het jaar verschillende instroommomenten. Hier kun je vinden wanneer het startmoment is van het eerstvolgende sporttraject. Aanmelden kan via het aanmeldingsformulier.

Wat kost een sporttraject bij Didit?

Deelnemers betalen een eigen bijdrage van 20 euro per maand of éénmalig 120 euro voor een volledig traject van een half jaar.

Ik wil Didit graag steunen, hoe kan ik dit doen?

Wat goed dat je Didit wil steunen! Dit kan op verschillende manieren. Klik hier voor de mogelijkheden.

AANMELDEN

Let op! Door het wegvallen van subsidies kan Didit op dit moment helaas geen nieuwe trajecten meer aanbieden. Je kunt je dan ook niet meer aanmelden voor een gratis proefles of een traject. Mocht hier in de toekomst iets in veranderen dan lees je dit uiteraard op onze website!