Team

TEAM
DIDIT

Nora Peppinck

fysiotherapeut

Ik ben Nora, 25 jaar en ben net afgestudeerd als oefentherapeut. Ik ben een fanatieke sportster en hou van variätie. Turnen, kitesurfen, hardlopen en zwemmen zijn mijn favo’s! Mijn ambitie naar sport breng ik dan ook graag over naar anderen. Daar tussendoor zoek ik mijn rust momenten op met behulp van Yoga. Balans vinden in het ritme van actief en ontspannen zijn is natuurlijk van belang maar ook erg moeilijk. Ik help graag mee met het vinden van het juiste ritme en samen zullen we een heel eind komen! Ik heb in iedergeval erg veel zin in het aankomend jaar om team Didit te versterken!

Mandy van Schaik

mentor

Mandy (20 jaar) doet de opleiding fysiotherapie op de HU en is vanaf april 2018 mentor bij Didit. “Bewegen is belangrijk voor je gezondheid en je kunt er ontzettend veel plezier uit halen. Ik vind het daarom belangrijk dat iedereen de mogelijkheid krijgt om te kunnen sporten. Zelf sport ik altijd graag en door mijn opleiding is mijn enthousiasme voor bewegen alleen maar groter geworden. Ik hoop dat ik als mentor mensen hiermee kan motiveren om ook in beweging te zijn en ze kan helpen als het soms even wat zwaarder is.”

Alice Willems

voorzitter

Alice (25 jaar) is zesdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. “Sporten is iets wat ik mijn hele leven al doe. Van hockey en zwemmen in mijn jeugd tot meerdere uurtjes in de sportschool tijdens mijn studie. Ik heb hier altijd veel plezier en energie uitgehaald. Helaas is sporten niet voor iedereen vanzelfsprekend, zeker niet wanneer je kampt met een chronische ziekte. Ik hoop met Didit chronisch zieke jongeren te kunnen motiveren om te gaan sporten want iedereen verdient het zich energiek te voelen!”

Rianne Pieterse

bestuurslid (para-)medisch en penningmeester

Rianne (23 jaar) is vierdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. ‘Vroeger heb ik altijd met veel plezier geturnd, gezwommen en geschaatst. Ik kan mij echter voorstellen dat als je chronisch ziek bent, het vaak lastig is om de energie te vinden om te sporten en dat het plezier soms uit blijft. Door bij stichting Didit in het bestuur te gaan, hoop ik jongeren erbij te kunnen helpen het sporten weer leuk te maken!”

Birgit Geurts

bestuurslid sport en secretaris

Birgit (23 jaar) is vijfdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. “Het initiatief van het organiseren voor sport traject voor chronisch zieke jongeren spreekt me erg aan, omdat ik van dichtbij gezien heb hoeveel impact een chronische ziekte op iemand kan hebben. Op deze manier hoop ik mijn steentje bij te kunnen dragen en dat chronische zieke jongeren weer beter in hun vel gaan zitten!”

Irene van Lier

bestuurslid PR en communicatie

Irene (23 jaar) is vierdejaars student Geneeskunde aan de Universiteit Utrecht. “Ik ben altijd een enorme sportieveling geweest. Vroeger was ik buiten op de atletiekbaan te vinden en inmiddels train ik met veel plezier in de sportschool. Na het sporten voel ik mij energieker en sterker, zowel fysiek als mentaal. Ik vind het tof om onderdeel uit te maken van Didit, want chronisch ziek of niet, iedereen verdient het om zich fit te voelen!”

Bert Arets

Kinderlongarts in het WKZ en associate hoogleraar aan de Universiteit Utrecht. Sportieveling; van oudsher volleyballer, nu actief hardloper en wielrenner.

Marielle Wiegmans

Corporate Finance Adviseur en Associate Partner bij Crowe Horwath Foederer Corporate Finance, lid Raad van Commissarissen B.V. Exploitatie Nationaal Sport-centrum Papendal en daarnaast onder andere oprichter van het Sportfonds ‘Parapaard’.

Rob Conijn

Jurist en secretaris van het Raad van Bestuur van GGZ Oost Brabant, voorzitter stichting De Droom en onder andere oud gemeenteraadslid Son en Breugel.